Diensten

Onze specialisatie

Totaalprojecten

Wij nemen alle taken op ons en verzorgen uw project van begin tot einde. Zo ontnemen wij u de stress en last die hiermee gepaard gaat.​

Nieuwbouw

Bij JE Van Echelpoel begeleiden wij u bij elke stap van het bouwproces. Elk huis is een unieke projectie van uw noden en persoonlijkheid.

Renovatie

JE Van Echelpoel helpt u bij de renovatie van alle ruimtes en/of een totaalrenovatie. Uw project is bij ons in goede handen.

Verlijmen van gevelsteen

Belangrijk bij het verlijmen van gevelsteen is om kwaliteitsvolle materialen correct te verwerken. En laat dat nu net onze specialisatie zijn.

service_nieuwbouw

Сomfortabel wonen

Nieuwbouw

Grond gekocht?  Proficiat.  U hebt er wellicht al een lange zoektocht opzitten.  Of u hebt een niet te missen aanbod gekregen. U hebt een architect gevonden die uw wensen vertaald naar bouwplan.  Nu is het tijd voor de volgende stap.  De droomwoning op uw bouwplan doen verschijnen op dat prachtig perceel.  Laat ons nu net 30 jaar ervaring hebben in alle aspecten van de bouw!  Wij bouwen, samen met u, aan uw toekomstige woning en zorgen voor een fantastisch en duurzaam huis. Wij zorgen voor een vlekkeloze samenwerking met de architect om het project tot een goed einde te brengen.  Na een kennismakingsgesprek en het overlopen van uw plan en wensen staan wij u raad en daad bij in uw keuze naar bouwmaterialen binnen uw budget.  Meedenken met u.  Dat is wat wij u bieden.  Een persoonlijke aanpak waarbij u uw droomproject met een gerust hart aan ons kan toever-trouwen.  Samen gaan wij voor een kwaliteitsvol totaalproject.

zorgeloos verbouwen

Renovatie

Wij begrijpen als geen ander  dat het opknappen van uw huis, ongeacht hoe groot of klein het project, een zeer belangrijke beslissing voor u is. Daarom opgewonden blijft tijdens het verbouwproces en geniet van een positieve ervaring. Wij zorgen ervoor dat u een aangenaam gevoel ervaart tijdens elke fase van het ontwerp- en constructieproces door u een persoonlijke service aan te bieden die aangepast is aan u en uw levensstijl. Het is deze algemene ervaring die ons onderscheidt van andere aannemers.  We behandelen uw huis alsof het ons eigen was.

Wij luisteren naar uw behoeften en werken met u om uw visie door te nemen en zo ons einddoel te bereiken. Onze complexloze, doch vriendelijke manier van aanpakken zorgt ervoor dat we een nauw contact met u behouden en zo een eindproduct leveren dat authentiek en langdurig is.

service_renovatie
service_lijmen

Сomfortable homes

Verlijmen van gevelsteen

De kleur van traditioneel metselwerk wordt enorm beïnvloed door de kleur van het voegwerk.  Bij het verlijmen van de gevelsteen krijgt u een estetisch mooi geheel waarbij de kleur van de gevel voornamelijk bepaald wordt door de kleur van de baksteen.  Belangrijk bij het verlijmen van gevelsteen is om kwaliteitsvolle materialen correct te verwerken.  En laat dat nu net onze specialisatie zijn.

Esthetica

Bij het verlijmen van gevelsteen neemt de kleurintensiteit van de gevel toe, daar de steen de kleur van het uitzicht bepaald. De voeg wordt teruggebracht tot 8% waardoor u in hoofdzaak gevelsteen ziet. Doordat verlijmde gevels met een terugliggende voeg werken en niet worden opgevoegd verhoogt dit de kleurintensiteit en de duurzaamheid van uw gevel.

Duurzaamheid

Het voegwerk wordt vervangen door een 3x sterkere lijmmortel. Hierdoor krijgt uw gevel een extra duurzammheid en doorstaat deze moeiteloos UV-verouderingstesten en uit diverse dooi-vries cycli blijkt geen meetbare veroudering.

Kleur

Bij gelijmd metselwerk ligt de voeg terug. Door de schaduw in de smalle voeg is deze nauwelijks of niet te zien. De kleur van de gevel wordt, ook na jaren, hoofdzakelijk bepaald door de kleur van de baksteen

Vocht

De cementrijke lijmmortel is weinig waterdoorlatend en waterafstotend. Vocht wordt derhalve meer per steen opgenomen en per steen verdampt. Dit werkt mee aan het feit dat we bij lijmwerk vrijwel geen uitslag zien en hierdoor ligt de weg vrij naar het toepassen van verlijmde gevels met open stootvoegen.

Werk met ons

Bespreek uw volgende project!